Oktay Kaynarca: Böyle bir dayanışma bu topraklara mahsustur

Ahbap Kahramanmaraş Depremi Deprem
Oktay Kaynarca: Böyle bir dayanışma bu topraklara mahsustur

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremzedelere yardım için çalışan oyuncu Oktay Kaynarca duygusal bir mesaj paylaştı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 45 saniye süren deprem; Trabzon, Adana, Gaziantep, Malatya, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye, Samsun ve Hatay’da da hissedildi. 10 ili etkileyen depremlerde binlerce ölü ve yaralı var. Kurtarma çalışmaları halen sürüyor.

Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP ile depremzedelere yardım için çalışan Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

"MÜTHİŞ BİR DAYANIŞMA ÖRNEĞİ BU"

Kaynarca, "Böyle bir dayanışma örneği ancak bu topraklara mahsustur. Bütün bir ülke, buna Azerbaycan da dahil, deprem bölgesindekiler kadar acı çekiyor; yürekleri onlarla atıyor, yediklerinden, yataklarından, ısınmaktan utanıyor. Müthiş bir dayanışma örneği bu. Yüreğine sağlık benim has milletim" ifadelerini kullandı.

Oktay Kaynarca: Böyle bir dayanışma bu topraklara mahsustur - Resim : 1

TELEFONDA YARDIM TOPLADILAR

Oktay Kaynarca, depremin ardından Ahbap Derneği ile birlikte afetzedeler için destek kampanyası başlatan Haluk Levent'e katılmıştı. Oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Özge Özpirinçci, İrem Helvacıoğlu ve Kıvanç Kasabalı ile telefonda çadırdan jeneratöre, güneş enerjisi şirketlerinden yemek şirketlerine kadar bir dizi firmayla görüşerek yardım organize etmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Oktay Kaynarca deprem Kahramanmaraş depremi deprem yardım