Oğuzhan Asiltürk son yolculuğuna uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ülkeye çok büyük emekleri geçti

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk için Ankara Hacı Bayram Veli Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende konuşan Erdoğan, "Siyaset hayatı içinde bu ülkeye çok büyük emekleri geçti" dedi.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, vefatının ardından Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siyaset hayatı içinde bu ülkeye çok büyük emekleri geçti" dedi.

Erdoğan'ın açıklamaları:

"Her şeyden önce şu anda musallada bulunan değerli büyüğümüz Oğuzhan Asiltürk ağabeyimize, Hakk'a uğurlarken son görevimizi yapıyoruz. Gençlik yıllarımızdan itibaren danıştığımız değerli büyüğüm Oğuzhan Ağabeyimizle uzun yıllar bir arada olduk. Devlet adamlığından tutunuz, siyaset hayatında bu ülkeye çok büyük emekleri geçti, çok büyük gayretleri oldu. Rabbim inşallah bizleri bu yolculukta da ayrı koymasın. Tüm insanlığı rabbim koronavirüsten muhafaza eylesin. Haklarımızı helal ettik. İnşallah cennetiyle de bizleri müşerref kılsın."

Cenaze törenine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi lideri Ali Babacan ve çok sayıda siyasi katıldı.

Oğuzhan Asiltürk'ün cenazesi, Cebeci Asri Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.

Kaynak: Haber Global TV

Oğuzhan Asiltürk oğuzhan asiltürk kimdir Ankara Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Devlet Bahçeli