Öfkeli kiracının akıl almaz oyunu: Çıkartıldığı evi 6 kişiye kiraladı

DHA
Kiracı Gündem haberleri Antalya

Antalya'da ev sahibiyle sorunlar yaşayan bir kiracı, oturduğu evi 6 kişiye kiralayıp kaçtı. Komşularının şikayeti üzerine evini kontrol etmeye giden ev sahibi karşılaştığı manzarayla büyük şok yaşadı.

Kiracısını çıkartmış evini kontrol etmeye gitmişti. Boş ev bulacağını sandı. Ancak hiç tanımadığı insanlarla karşılaştı. Antalya'da öğretmenlik yapan Zeliha Oruç, kirasının düzenli ödenmemesinin ardından mahkemenin yolunu tuttu.

Tahliye davası açtı. davayı kazandı da. Evinin boşaltıldığını düşünüyordu komşularından gelen telefon evinde tanımadığı 6 kişinin yaşadığını öğrendi. Oruç bunun üzerine yaşananları, "Önce dediler ki biz bu evi satın aldık ben de ev sahibiyim nasıl olur dedim sonra satın almadık ama kiraladık dediler işte eski gidenden kiraladık dediler. Biz sizin kiracınız olmak istiyoruz dediler" sözleriyle anlattı.

Zeliha Oruç bu teklifi kabul etmedi. Evdekilere tahliye için 1 hafta süre verdi. Ancak ev tahliye edilmedi. Üstelik evi işgal edenler Zeliha Oruç'a kapıyı da açmadı. O da karakolun yolunu tuttu. Oruç, uzun uğraşlar sonucu evini tahliye etmeyi başardı. Şimdi hem eski kiracısına hem de evini işgal edenlere dava açmaya hazırlanıyor.