Niğde'de sır ölüm: İnşaat halindeki apartmanın asansör boşluğunda bulundu!

Niğde Gündem haberleri Hayatını kaybetti Asayiş
Niğde'de sır ölüm: İnşaat halindeki apartmanın asansör boşluğunda bulundu!

Niğde merkeze bağlı Selçuk Mahallesi'nde bulunan inşaat halindeki bir apartmanın asansör boşluğunda erkek cesedi bulundu.

Niğde'de inşaat halindeki bir apartmanın asansör boşluğunda bir erkeğe ait olduğu belirlenen cansız beden bulundu. 

Edinilen bilgiye göre, Niğde merkez Selçuk Mahallesi Deniz Sokak'ta bulunan bir inşaatın asansör boşluğunda bir kişinin hareketsiz yattığını görenler durumu polis ve sağlık ihbar etti. İhbar üzerine inşaata gelen sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Yapılan incelemenin ardından hayatını kaybeden şahsın Cafer Erden olduğunu belirlendi. Cafer Erden’in cenazesi otopsi için Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

 

İSTANBUL'DA DA BİR APARTMANDA ERKEK CESEDİ BULUNMUŞTU

İstanbul Kartal'da bir apartman dairesinde günlerdir haber alınamayan erkek şahsın cansız bedeni bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Olay, saat 19.30 sıralarında İstanbul Kartal ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Mazi sokak üzerindeki bir apartman dairesinde yaşandı. İddiaya göre psikolojik sorunlar yaşayan 47 yaşındaki Cem ismindeki bir kişiden günlerdir haber alınamıyordu.

OLAYA İLİŞKİN İNCELEME BAŞLATILDI

Akrabaların ve apartmanlardaki komşularının merak etmesi üzerine evin kapısı kırılarak içeri girildi. Şahsın, dairenin içinde yatar ve morarmış bir şekilde öldüğünü gören akrabaları durumu polis ekiplerine bildirdi. Olayın yaşandığı apartmana çok sayıda polis ekibi ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen, olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını tamamladıktan sonra cesedi adli tıp kurumu morguna kaldırırken, polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme başlattı.

 

 

 

Kaynak: İHA