Mustafa Sarıgül: KYK borçları konusunu kimseye kaptırmam, Kılıçdaroğlu’na hiç kaptırmam

Gündem haberleri

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “KYK borçları konusunu kimseye kaptırmam, ilk gündeme getiren biziz'' dedi.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Beşiktaş Ulus'ta basın mensupları ile bir araya geldi.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “KYK borçları konusunu kimseye kaptırmam. Sağ olsun fakat Sayın Kılıçdaroğlu’na hiç kaptırmam. Kendileri de bu konuyu dile getirdiler daha önce fakat KYK borçları konusunda ilk çağrıda bulunan biziz, ilk defa bakana çağrıda bulunan da biziz" dedi.

“KYK borçları konusunu Kılıçdaroğlu’na kaptırmam”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da seslenen Sarıgül “KYK borçları konusunu kimseye kaptırmam. Sağ olsun fakat Sayın Kılıçdaroğlu’na hiç kaptırmam. Kendileri de bu konuyu dile getirdiler daha önce fakat KYK borçları konusunda ilk çağrıda bulunan biziz, ilk defa bakana çağrıda bulunan da biziz. Hatta yurtların ismi Kredi Yurtlar Kurumu öğrenci konaklama merkezi olarak ayrılsın diyen de biziz. KYK borçlarını aylardan beri gündeme getiren parti Türkiye Değişim Partisi’dir. Demirel nasıl ‘GAP’ı gaptırmam’ diyorsa ben de bu evlatlarımızın borçlarının bu noktaya gelmesinde olan büyük katkımızı kaptırmam. Gençlerin gözlerinden öpüyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Türkiye Değişim Partisi Mustafa Sarıgül haberler KYK KYK borçları