Murat Kurum ellerindeki son anketin sonucunu açıkladı

haberglobal.com.tr
Ekrem İmamoğlu Murat Kurum
Murat Kurum ellerindeki son anketin sonucunu açıkladı

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu ile arasındaki puan farkını, ellerindeki son ankete göre açıkladı.

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Akit TV'de açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı. Kurum, ellerindeki son anketin sonucunu da programda açıkladı.

Kurum, "Elinizde son güncel anket verileri nedir?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Biz inşallah 31 Mart akşamı kazanacağız. Bu nereden anlıyoruz; gittiğimiz her yerde bu coşkuyu, bu sevgiyi, bu azmi görüyoruz. Ben her seçimde sahada çalıştım, sahaya indim. Orada insanlar doğal bir anketi kendisi gösteriyor. Oradaki ilgi, alaka, size olan bakış açısı, size olan sevgi bunu net şekilde ortaya koyuyor. Bugün Kapalıçarşı’da ben bir sokağı 3 saatte gezebildim. Esnafın bize olan ilgisi, sağ olsunlar… hem bize dertlerini anlattılar hem de ilgileriyle karşılaştık. Dolayısıyla biz 31 Mart akşamı büyük bir zaferi tüm İstanbullularla birlikte hangi partiye gönül verirlerse versinler hep beraber kazanacağız.

"ANKETLERDE 1.8 PUAN FARK VAR"

Bunu anketler de aslında doğruluyor. 1,5 puan biz öndeyiz, dediğimiz yerden, üstüne koya koya ilerliyoruz. Şuan 1,8 puan fark var ki bazı araştırma şirketleri bunun çok daha üzerinde olduğunu da ifade ediyorlar. İnşallah biz 31 Mart’ta da bu anlayışla üzerine koya koya, farkı aça aça büyük bir zaferi kazanıyor olacağız."