Muharrem İnce: Bana ittifakla ilgili hiçbir teklif yapılmadı

Muharrem İnce Memleket Partisi CHP Kemal Kılıçdaroğlu Gündem haberleri
Muharrem İnce: Bana ittifakla ilgili hiçbir teklif yapılmadı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine ittifaka katılması için bir teklifte bulunmadığını bildirdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine ittifaka katılması için bir teklifte bulunmadığını bildirerek şunları kaydetti:

"Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile partimizi ziyareti sırasında; deprem bölgesini, sandık güvenliğini, trolleri konuştuk. Kendisi tarafından bana ittifak ile ilgili hiçbir teklif yapılmamıştır. Kendisiyle tüm iletişim kanallarımız açık olmasına rağmen bu konuda hiçbir görüşmemiz olmamıştır."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı bir canlı yayında, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye teklif götürüldüğünü belirterek, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sayın İnce'yi ziyaret ettiğimiz toplantıda değil ama teklif yapıldı. Ayrıntıya girmek istemem. İşin özeti; teklif yapıldı. Bana göre üzerimize düşeni yaptık. Karşı tarafı suçlamak istemem. Bana göre bize düşeni yaptık. Karşı tarafı suçlamak gibi hakkım yok benim. Ben Muharrem Bey'e böyle haksızlık yapmak istemem. Sonuçta beraber çalıştık.

Cumhurbaşkanı adayımızdı, grup başkan vekilimizdi. Haksız bir eleştiri yapmak istemem. Ben Muharrem Bey'in düşüncelerine saygı göstermek zorundayım. 'Niçin böyle düşünüyorsunuz' diye suçlamam asla doğru değil. Büyük ihtimalle 4 adayla gidilecek, bu saatten sonra neyi değiştireceksiniz?"

 

Kaynak: Haber Global TV

memleket partisi Muharrem İnce CHP Kemal Kılıçdaroğlu Gündem haberleri Millet İttifakı