Muğla'da ölen Rus fenomen Tatyana'nın ailesi bir açıklama istiyor

Ajans Bizim
Trafik kazası Muğla
Muğla'da ölen Rus fenomen Tatyana'nın ailesi bir açıklama istiyor

38 yaşındaki Rus influencer Tatyana Ozolina, Türkiye'de motosikletle seyahat ederken, önceki gün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Ailesi kızlarının ölümüne neden olan kazayla ilgili bir açıklama talep ediyor.

Motorcu olarak yaşamıyla ilgili içerik sunduğu sosyal ağlarda birkaç milyon kişi tarafından takip edilen 38 yaşındaki Rus influencer Tatyana Ozolina, Türkiye'de motosikletle seyahat ederken, birkaç gün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Duyuru, influencer'ın bir milyon takipçisi olan Instagram hesabından yapıldı. Ozolina’nın TikTok hesabı beş milyon, YouTube hesabı da iki milyon kişi tarafından izleniyordu.

13 yaşında bir erkek çocuk annesi olan Ozolina, birkaç yıldır Rusya ve diğer bazı ülkelerde çektiği fotoğraf ve videoları paylaşarak, günlük yaşamını kayıt altına alıyordu. Ozolina, bir hafta önce Instagram hesabında yayınladığı son mesajında, Yunanistan'a girmeye çalışırken geri çevrildiğini açıkladı ve "güzel, sıcak ve misafirperver Türkiye'de" seyahat etmeye devam etmek istediğini söyledi.

Aile "bu trajediye ışık tutmak" istiyor

Milas yakınlarındaki trafik kazasının nasıl meydana geldiği konusunda farklı görüşler var. Rus medyası, Tatyana Ozolina ile birlikte motosikletle seyahat eden bir adamın motosikletiyle ilk çarpışmanın ardından bir kamyonla çarpıştığını bildiriyor. Bu versiyona influencer'ın ailesi tarafından itiraz ediliyor.

Ozolina’nın ailesi, Instagram'da yayınlanan bir mesajda, kazaya "kamyonun karışmadığını” iddia ediyor. 

Aileye göre, influencer'a motosikletiyle eşlik eden blog yazarı Onur, Tanya'nın arkasından gidiyordu, aniden fren yapmaya başladı, motosikleti ön tekerleğin üzerinde havaya kalktı ve ardından Tanya'nın motosikletine arkadan çarptı.

Mesajda ayrıca "Tanya'da alkol izine rastlanmadığı” belirtilerek, “Bizler, Tanya'nın ailesi, akrabaları ve arkadaşları olarak, yaşanan trajediye ışık tutmak istiyoruz" dendi ve medya organları yalan haber yaymakla suçlandı.