Muğla'da iş insanının aracına saldıran kişiler hakkında flaş gelişme!

Muğla
Muğla'da iş insanının aracına saldıran kişiler hakkında flaş gelişme!

Muğla’da kişisel husumeti olduğu kişilerce aracının içindeyken kurşun yağmuruna tutulan iş insanı T.Ö, yara almadan kurtulmuştu. Olay ile ilgili gözaltına alınan 4 şahıstan 2'si tutuklanırken, ikisi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz Cuma günü saat 15.00 te Beldibi Mahallesinde gerçekleşen olayda, aracı ile tek başına seyir halinde ilerleyen T.Ö.'nün yanına yaklaşan bir araç kurşun yağdırmaya başladı, arabasına 7 el ateş edilen iş insanı T.Ö. yara almadan kurtuldu.

ŞAHISLAR GÖZALTINA ALINDI

Saldırıya uğrayan T.Ö.'nün 112 acil servisini aramasının ardından olay yerine sevk edilen Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğünün Asayiş Büro Amirliği ekipleri, görgü şahitleri ve T.Ö.'nün verdiği ifadeler ile güvenlik kameralarından aracı tespit edip, saldırıyı gerçekleştiren şahısları yakalayıp kullanılan silahla birlikte gözaltına aldı.

SALDIRGANLARDAN 2'Sİ TUTUKLANDI, 2'Sİ SERBEST

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından da inceleme başlatılan dosyada araç sahibi F.Ç., aracı kullandıkları ve saldırıyı gerçekleştirdikleri belirlenen M.K ve S.S ile azmettirici olduğu iddia edilen F.Ç. Emniyetteki sorgularının ardından Marmaris'te Adliyeye sevk edildiler.

Mahkemeye çıkarılan şahıslardan Felat Ç. ve Fırat Ç. yurtdışı çıkış yasağı kararı ile adli kontrollü serbest kalırken Murat K. ve Süleyman S. tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildiler.

Kaynak: İHA

muğla Marmaris iş insanı silahlı saldırı