MSB acı haberi duyurdu! 1 asker daha şehit oldu

MSB acı haberi duyurdu! 1 asker daha şehit oldu

MSB, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışmada piyade uzman çavuş Kubilay Çon'un şehit olduğunu bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesi kullanıldı.

SAMSUN'DAKİ AİLESİNE ACI HABER VERİLDİ

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Kamlık Mahallesi'nde yaşayan şehidin babası Alper ve annesi Hafize Çon'u ziyaret ederek, oğullarının şehadet haberini verdi.

Şehadet haberinin ardından şehidin evine Türk bayrağı asıldı. İlçe Müftüsü Mehmet Nurlu tarafından Kur'an-ı Kerim okunarak, Çon ve tüm şehitler için dua edildi.

Bekar olan şehidin üç kardeşinin olduğu öğrenildi.

Şehidin cenazesinin Havza ilçesinde toprağa verilmesi bekleniyor.

 

KILIÇDAROĞLU'DAN TAZİYE MESAJI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, "Pençe Kilit Operasyonu'nda art arda gelen acı haberlerle yüreğimiz dağlandı. Şehit olan askerlerimiz piyade teğmen Bekir Can Kerek ile piyade uzman çavuş Kubilay Çon'a Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak: AA

MSB Pençe Kilit Operasyonu şehit