MHP'li Yıldız: Tarihi çağrı emperyalizmi telaşlandırdı

MHP Tusaş
MHP'li Yıldız: Tarihi çağrı emperyalizmi telaşlandırdı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, "Sayın Devlet Bahçeli'nin 22 Ekim'de grup toplantımızda yapmış olduğu tarihi çağrı emperyalizmi öyle bir telaşlandırdı, kimyasını öyle bir bozdu ki suçüstü yakılacağını umursamadan Orta Doğu‘daki kiralık katillerine Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'nin Kahramankazan yerleşkesine saldırı emri verdi" açıklamasında bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısı hakkında açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yıldız, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin 22 Ekim'de grup toplantımızda yapmış olduğu tarihi çağrı emperyalizmi öyle bir telaşlandırdı, kimyasını öyle bir bozdu ki suçüstü yakılacağını umursamadan Orta Doğu‘daki kiralık katillerine Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'nin Kahramankazan yerleşkesine saldırı emri verdi" dedi.

Yıldız, şöyle devam etti:

"Saldırıda 5 vatan evladı şehit oldu, 22 vatan evladı yaralandı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz Türk Milletinin başı sağ olsun.

Şu hususu açıkça ifade etmek istiyorum; Bu suçüstü haline rağmen amalı,fakatlı konuşanlar emperyalizmin yerli işbirlikçileridir, sözlerinin hiçbir kıymeti yoktur."