MHP lideri Devlet Bahçeli: Türkiye'nin geleceği yabancı başkentlerde belirlenemez

MHP Devlet Bahçeli Tekirdağ

Tekirdağ mitinginde önemli açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye, parmak sallanarak hizaya sokulacak bir ülke değildir. Küresel oyunlara, ablukalara karşı duracağız. Türkiye'nin geleceği yabancı başkentlerde belirlenemez" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tekirdağ Cumhuriyet Meydanı'nda "Aziz Milletim Sıra Sende" temalı açık hava toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Türk milleti bağımsızlığının ve varlığının bedelini şehit kanlarıyla ödemiştir. Türk ve Türkiye Yüzyılı, Türk milletinin yüksek vasfının kardeşlik ve kader ortaklığının mükafatı ve methiyesi olacaktır.

"SANDIK NEW YORK’TA, LONDRA'DA KURULMAYACAK"

Türkiye, parmak sallanarak hizaya sokulacak bir ülke değildir. Küresel oyunlara milli güvenliğimizi tehlikeye atan ablukalara karşı duracağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği yabancı başkentlerde belirlenemez.

Sandık New York’ta, Londra'da kurulmayacak, sayım Brüksel’de yapılamayacak. Zalimler hükmü aziz millete sökmeyecek. Bunlar teslim bayrağı çekmiş siyaset acizleridir.

Ülkemizin hak ve çıkarlarına önem ve öncelik verdikleri yoktur. Bunlar Batı'dan aferin bekleyen Türkiye karşıtlarıdır. Bunlar batıdan aferin bekleyen Türkiye karşıtları, aleyhtarlarıdır. 

"KİMİN GELDİĞİNİ 14 MAYIS'TA GÖRECEĞİZ"

Ortak mutabakat metninde FETÖ'cülere af vaadi, Pensilvanya'ya muhabbet, KHK'lılara ümit, PKK'ya açık çek, HDP'ye güvence, söz ve uzatılmış kirli eller vardır.

Kemal Kılıçdaroğlu, film repliklerinde kendine replik belirleyecek kadar ucuzlamıştır. Sürpriz yumurtadan çıkmış gibidir. Kılıçdaroğlu ben geliyorum diyor, kendisine geleceği varsa göreceği de var diyerek meydan okuyoruz. Kimin geldiğini 14 Mayıs'ta göreceğiz.

"ALTILI MASA ORTADAN ÇATLAMIŞTIR"

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerine az bir süre kala zillet ittifakının adayı hala yoktur. Kazanacak aday çıkmaz zillet partilerini birbirine düşürmüştür. Kılıçdaroğlu 13 Mayıs’ta adayı açıklayabileceklerini söylerken, İP bir şey demektedir. İYİ Parti CHP'ye kazan kaldırdı, adayları hala yok. Altılı masa ortadan çatlamıştır. Adayın kim olacağı konusunda kutuplaşma var. Kendi arasında anlaşmaktan mahkumdur. Adaysız şekilde arenada dolaşıyorlar. Kimlerin talimatını gözlüyorsunuz.

Cumhur İttifakı Türk milletinin can evidir. Ele geçirilemez, talan edilemez. Cumhur İttifakı'nın adayı sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.

"NE BİLİYORSANIZ TÜRKİYE İLE PAYLAŞIN"

İstanbul'daki konsoloslukları terör tehdidi bahanesiyle kapatmaları tek kelimeyle rezalettir. Madem tehdit var, kaynağı da açıklanmalıdır. Konsoloslukların kapatılması hiçbir kitaba sığmaz. Ne biliyorsanız Türkiye ile paylaşın.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tekirdağ