MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız karantinada

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız karantinada

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız koronavirüs nedeniyle hastaneye yatırıldığını duyurdu. MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü Çeliker, sonucun negatif çıktığını Yıldız'ın tedbiren karantinada olacağını söyledi.

MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı açıklama ile yeni tip korona virüs sebebiyle hastaneye yatırıldığını duyurdu. Yıldız yaptığı paylaşımda, “Covid-19 virüsü sebebiyle hastaneye yatırılıyorum. Dualarınızı esirgemeyin. Allah'a emanet olun” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız karantinada - Resim : 1

MHP: TEST SONUCU NEGATİF ÇIKTI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, Twitter'dan daha sonra yaptığı açıklamada  "MHP Genel Başkan Yardımcımız Sn Feti Yıldız beyefendi COVİD -19 teşhisiyle değil, kendisi negatif çıkmıştır. Yanında görevli bir arkadaşımızın pozitif çıkması sebebiyle tedbiren karantina altına alınmıştır" ifadelerini kullandı.

ADAN'DAN AÇIKLAMA

TBMM Başkanvekili ve MHP Milletvekili Celal Adan da Yıldız'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Adan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli kardeşim, dava arkadaşım Feti Yıldız'ın Kovid-19 testi negatif çıkmıştır. Kontrolleri hastane ortamında sürecektir. Feti Yıldız, fırtınalı yılların yıkılmayan kalelerindendir. Çok badireler atlatmıştır. Bugünleri de atlatacak, mücadelesine kaldığı yerden devam edecektir." ifadelerine yer verdi.

FETİ YILDIZ KİMDİR, NERELİ KAÇ YAŞINDA?

1953 yılında Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde dünyaya geldi. Kayseri Sümer Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul'a gelen Yıldız, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni okudu.

1980 öncesi Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı görevini yürütmüştür. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı olarak görev yapmıştı. 2018 yılı itibarıyla MHP Hukuk İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısıdır.

27. dönem İstanbul milletvekilidir. Orta düzeyde Fransızca bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

son dakika son dakika haber