Meteoroloji'den 3 şehir için sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak yağış Gündem haberleri
Meteoroloji'den 3 şehir için sağanak uyarısı

Meteoroloji'nin yayınladığı uyarıya göre Muğla, Antalya ve Mersin'in bazı kesimlerinde, kuvvetli sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, bu gece saatlerinden itibaren Muğla'nın Marmaris, Ula, Datça, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman ve Fethiye; yarın sabah ilk saatlerden itibaren de Antalya çevreleri ile Mersin'in batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış görülecek.
 
Yapılan açıklamayla bölge sakinleri sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

YAĞMUR TAŞKINLARA SEBEP OLDU, İŞ YERLERİ SULAR ALTINDA KALDI

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarıları sonrasında Sakarya’da etkisini gösteren yağış, Karasu ilçesinde taşkınlara sebep oldu. Meydana gelen olayda birçok sokak ve iş yeri sular altında kaldı.

Meteoroloji'den 3 şehir için sağanak uyarısı - Resim : 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarıları sonrasında Sakarya genelinde yağış etkili oluyor. Bu çerçevede yağış, Karasu ilçesi Darıçayırı’nda su taşkınlarına sebep oldu. Derenin taşması neticesinde mahallenin bazı sokakları adeta göle dönerken iş yerleri sular altında kaldı. Sokaklarda biriken sular sebebiyle bazı vatandaşlar ve araçlar ulaşımda zorluk yaşadı. SASKİ ekipleri bölgede yaşanan ve yaşanabilecek olumsuzluklara karşı çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Kaynak: Ajanslar