Meteoroloji'den İzmir ve Manisa uyarısı

İzmir Manisa
Meteoroloji'den İzmir ve Manisa uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İzmir ve Manisa için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, İzmir'de il geneli ile Manisa'nın güney ve batısında kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. 

Yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Pazar) sabah saatlerinden itibaren Kıyı Ege’de görülecek olan sağanak yağışların, İzmir il geneli ile Manisa’nın güney ve batısında kuvvetli (25-55 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

İZMİR VALİLİĞİ DE UYARDI

İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamada, 14 Şubat'ta kuvvetli yağmur beklendiği, olası olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre, yarın sabahtan itibaren sağanak yağışın İzmir genelinde kuvvetli (25-55 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Kaynak: Haber Global TV

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu izmir hava durumu İzmir manisa