Mersin'de zincirleme kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İHA-AA-DHA

Mersin-Adana otoyolunda meydana gelen biri otobüs 4 aracın karıştığı zincirleme kazada ilk bilgilere göre 10 kişi hayatını kaybetti, 30'dan fazla kişi de yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklama yaptı.

Mersin-Adana otoyolunda Tarsus sınırlarında bir otobüsün de karıştığı zincirleme kazada çok sayıda ölü ve yaralı olduğu belirtildi.

Mersin'de zincirleme kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 1

TAG Otoyolu'nun Yenice mevkisinde, aralarında şehirler arası yolcu otobüsü ile kamyon ve otomobillerin olduğu araçlar zincirleme trafik kazasına karıştı.

EKİPLER SEVK EDİLDİ

Ölü ve yaralıların olduğu bildirilen kaza bölgesine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Mersin'de zincirleme kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 2

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin'de meydana gelen zincirleme trafik kazasıyla ilgili açıklama yaptı. 

Bakan Yerlikaya açıklamasında, "Diyarbakır’dan İstanbul’a gitmekte olan bir yolcu otobüsü Mersin ili Tarsus İlçesi Yenice Mahallesi mevkide otobanda 2 binek araç ve 1 kamyonla çarpıştı. İlk belirlemelere göre kazada maalesef 10 vatandaşımız hayatını kaybetti, 39 vatandaşımız ise yaralandı. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı. 

MERSİN VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, TAG Otoyolu'ndaki zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğünü, 30 kişi yaralandığını bildirdi.