Mersin'de plastik fabrikasında yangın! Alevler gökyüzünü sardı

Kayseri Gündem haberleri Asayiş
Mersin'de plastik fabrikasında yangın! Alevler gökyüzünü sardı

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir plastik fabrikasında meydana gelen yangın, büyük korku ve paniğe neden oldu. Gökyüzünü alevlerin sardığı yangında, bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Mersin'de bir plastik fabrikasında çıkan yangında 1 kişi yaralandı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Tüm fabrikayı saran yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ederken, söndürme çalışmaları sırasında yaralanan bir kişinin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Gazipaşa Mahallesi yeni hal arkasındaki bir plastik fabrikasının ardiye bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler bir anda tüm fabrikayı sardı.Mersin'de plastik fabrikasında yangın

Haber verilmesi üzerine bölgeye Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Belediyesi itfaiye ekipleri ile İl Emniyet Müdürlüğüne ait Toplumsal Olaylara Müdahale Araçları (TOMA) sevk edildi.

Bölgeye ulaşan itfaiye ve TOMA araçları yangına müdahaleye başladı.

Mersin'de plastik fabrikasında yangın

Müdahale sırasında bir kişinin yaralanarak hastaneye sevk edildiği öğrenildi. Yaklaşık 15 ekibin müdahale ettiği yangının söndürülmesi için çalışmalar aralıksız sürüyor.

 

Kaynak: İHA

Mersin Tarsus asayiş haberleri Gündem haberleri Fabrika yangını