Meclis'teki yumruklu saldırının fotoğrafı ortaya çıktı

Meclis'teki yumruklu saldırının fotoğrafı ortaya çıktı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM'de MHP'li Milletvekili Olcay Kılavuz'un yumruklu saldırısına uğradı. Saldırı sırasında çekilen fotoğraf karesinde, CHP Milletvekili Ulaş Karasu ile Olcay Kılavuz arasındaki gergin anlar dikkat çekti.

TBMM Genel Kurulunda çarşı ve mahalle bekçileri düzenlemesine ilişkin kanun teklifi görüşmeleri sürüyor. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel kanun teklifinin temel kanun teklifi olarak görüşüldüğünü ve kendilerine söz hakkı verilmediğini ifade etti. Bunun üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Levent Bülbül, Özel'e tepki gösterdi. MHP Mersin Milletvekili, Olcay Kılavuz, tartışmanın ardından Özgür Özel'e yumruk attı. Yumruklaşmada Özgür Özel'in gözlüğü kırıldı.

CHP'Lİ VEKİLDEN KARŞILIK 

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu ile Olcay Kılavuz arasındaki gergin anlar fotoğraf karesine yansıdı. Fotoğraf karesiyle ilgili konuşan Karasu, ''Hiçbir zaman TBMM çatısı altında şiddetten yana olmadık ve şiddetten beslenmedik ancak iktidar bloğunun partimize yönelik şiddet ve zorbalığına gereken yanıtı vermekten de geri durmayız" dedi.

Meclis'teki yumruklu saldırının fotoğrafı ortaya çıktı - Resim : 1

CHP Meclis Özgür Özel Olcay Kılavuz