Marmaris'te bir kişi Abramovich'in lüks yatına doğru yüzmeye çalıştı

Marmaris Gündem haberleri
Marmaris'te bir kişi Abramovich'in lüks yatına doğru yüzmeye çalıştı

Rus milyarder Roman Abramovich'in 168 metrelik mega yatı sabah saatlerinde Marmaris Limanı'na demirledi. Marina bölgesinde yürüyen turizmci Ercan Tiger, önce mega yatın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi, ardından da denize atlayarak yata doğru yüzmek istedi.

Marmaris'te yaşayan turizmci Ercan Tiger, ''Rus milyarder Marmaris'e gelmiş ben de şimdi yata doğru yüzeceğim'' diyerek denize atladı, bir müddet yüzdükten sonra denizden çıkıp kurulanmak üzere işyerine döndü.

Marmaris'te bir kişi Abramovich'in lüks yatına doğru yüzmeye çalıştı - Resim : 1

Marmaris Limanı'na sabah saatlerinde demir atan 163.5 metre uzunluğunda, 23 metre genişliğindeki 1.5 milyar dolarlık 'Eclipse' dünyanın en büyük yatları arasında yer alıyor. 'Eclipse' adlı mega yat askeri füze savar sistemine sahip. İki helikopter, yüzme havuzu, SPA, 2 sürat motoru, 4 jetski, 2 mini denizaltı bulunan mega yatın dış kısmıysa tamamen zırhlı kaplama olup camların tamamının kurşun geçirmez özelliği bulunuyor.

Marmaris Limanı'nın güvenli liman olması ve yakıt ikmalini burada yaparak gerekli bakım ve alışveriş sonrası 1 hafta daha limanda kalacağı bilgisi edinildi.

 

Kaynak: İHA

Marmaris abramovich mega yat