Mansur Yavaş'ın acı günü

Ankara Mansur Yavaş
Mansur Yavaş'ın acı günü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kardeşi Sabri Yavaş, hayatını kaybetti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kardeşi Sabri Yavaş'ın hayatını kaybettiği belirtildi.

Mansur Yavaş'ın kardeşlerinden Mahir Yavaş, kardeşlerinin ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Mahir Yavaş paylaşımında, "Kardeşim Sabri Yavaş hakkın rahmetine kavuşmuştur." dedi.

Sabri Yavaş'ın cenazesinin, bugün ikindi namazına müteakip Beypazarı Mezarlığı'na defnedileceği ifade edildi.

Mansur Yavaş'ın acı günü - Resim : 1

NİKAHINI MANSUR YAVAŞ KIYMIŞTI

Mansur Yavaş 2019 yılında kardeşi Sabri Yavaş'ın nikahını kıymıştı. Mansur Yavaş'ın küçük kardeşi Sabri Yavaş, 31 Mart'ta CHP Güdül Belediye Başkan Adayı olan Sevilay Akyüz'le evlenmişti.

İMAMOĞLU'NDAN BAŞSAĞLIĞI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da Sabri Yavaş'ın vefatı nedeniyle bir mesaj yayınladı. İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız @mansuryavas06'ın Sabri Yavaş'a Allah'tan rahmet; Mansur Başkanımıza, kullanıcı yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadeleri yer aldı.

MANSUR YAVAŞ'IN KARDEŞİ SABRİ YAVAŞ KİMDİR?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kardeşi olan Sabri Yavaş, yakalandığı kansere yenik düşerek vefat etti. 56 yaşında hayatını kaybeden Sabri Yavaş, yaklaşık bir buçuk senedir kanser tedavisi görmekteydi.

Mansur Yavaş'ın küçük kardeşi Sabri Yavaş, 31 Mart tarihinde CHP Güdül Belediye Başkan Adayı olan Sevilay Akyüz'le evlenmişti. Mansur Yavaş kardeşi Sabri Yavaş'ın nikahını da kıymıştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ankara Mansur Yavaş