Manisa Soma'da orman yangını! Ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor

Manisa Orman Yangını
Manisa Soma'da orman yangını! Ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor

Manisa'nın Soma ilçesinde bugün akşam saatlerinde başlayan orman yangınına, Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekiplerce hem havadan hem de karadan müdahale sürüyor.

Manisa Soma'da meydana gelen orman yangınına ekiplerin hem havadan hem karadan müdahalesi devam ediyor. 

Manisa’nın Soma ilçesinde akşam saatlerinde başlayan yangına Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından hem havadan hem de karadan müdahale ediliyor.

Yangın, saat 19.20 sıralarında Manisa’nın Soma ilçesine bağlı Deniş Mahallesi’ndeki ormanlık alanda başladı. İhbar gelmesi üzerine bölgeye Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı 16 arazöz, 4 helikopter ile Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri tarafından hem havadan hem de karadan müdahale ediliyor.

SOMA'DA ORMAN YANGINI İLE MÜCADELEYE DEVAM EDİLİYOR

Manisa’nın Soma ilçesinde akşam saatlerinde başlayan yangına karadan ve gece görüşlü helikopterlerle havadan mücadeleye devam ediliyor.

Manisa'nın Soma ilçesine bağlı Deniş Mahallesi’nde 19:30'da başlayan orman yangınına 8 dakika içinde ilk müdahaleyi gerçekleştiren Soma Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerine, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü 50 arozöz, 14 dozer , 12 su tankeri ile karadan ve 4 helikopter ile havadan destek verdi.
Gece itibariyle karadan yürütülen mücadeleye 2 gece helikopteri de destek verdi.

Manisa yangın

 

 

Kaynak: İHA

manisa Soma orman yangını