Manisa'da bir büyük deprem daha

Manisa'da bir büyük deprem daha

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Manisa'nın Akhisar ilçesinde saat 23.10'da 4,7 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Türkiye, Elazığ Sivrice merkezli 6.8 büyüklüğündeki depremin yaralarını sarmaya çalışırken, korkutan bir haber de Manisa'dan geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akhisar ilçesinde saat 23.10'da 4,7 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem, yerin yaklaşık 5,08 kilometre derinliğinde gerçekleşti. İzmir’de de hissedilen depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir yaralanma ve mal kaybı yaşanmadı.

VALİLİK: OLUMSUZLUK BULUNMAMAKTADIR 

Manisa Valiliği, depremle ilgili açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"28.01.2020 tarihinde saat 23:10 da merkez üssü Akhisar İlçesi olan 4,7 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. An itibari ile depremden kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. "

ÖĞLEN SAATLERİNDE DE DEPREM OLMUŞTU

Saat 14.26'da Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Deprem, İstanbul, İzmir, Bursa ve Balıkesir gibi çok sayıda kentte de hissedilmişti. AFAD depremin büyüklüğünü 4.8 olarak duyurdu.

MANİSA'DA KORKUTAN DEPREM! KANDİLLİ: 5.1, AFAD: 4.8

SON DEPREMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

manisa deprem AFAD