Makas faciası! D-100 Karayolu savaş alanına döndü

İstanbul
Makas faciası! D-100 Karayolu savaş alanına döndü

İstanbul D-100 Karayolunda içerisinde üç kişinin bulunduğu otomobil iddiaya göre makas atarak ilerlerken yolun sol tarafında seyir halinde olan iki motosiklete çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

İstanbul'un ana halterlerinden birisi olan D-100 Karayolunda akşam saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. İddiaya göre içerisinde üç kişinin bulunduğu Tunga Y. yönetiminde ki 58 EL 359 plakalı otomobil makas atarak Ankara yönüne doğru ilerlediği sırada Özgür O. yönetimindeki 48 V 4983 plakalı motosiklete ve kimlik bilgilerine ulaşılamayan bir erkek ve kadının bulunduğu 34 AL 8635 plakalı motosiklete çarptı.

Makas faciası! D-100 Karayolu savaş alanına döndü - Resim : 1

Çarpmanın etkisiyle takla atarak orta refüje düşen motosiklette ki erkek şahıs ağır yaralı olarak Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Otomobil sürücüsü alkol testi yapıldıktan sonra sağlık kontrolü için önce hastaneye daha sonra ifade işlemleri için karakola götürüldü.

Olay yerine kısa sürede gelen trafik polisleri ve asayiş ekipleri kontrolü ele alarak kazayla ilgili geniş soruşturma başlattı. Yaklaşık bir saate yakın Göztepe mevki D-100 Karayolu Ankara istikametinde uzun araç kuyruğu oluştu.

Kaynak: İHA

İstanbul kaza