Mağazadan alır gibi denediği ayakkabıyı poşete koyup uzaklaştı

Mardin Gündem haberleri Bursa
Mağazadan alır gibi denediği ayakkabıyı poşete koyup uzaklaştı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, apartmana giren kadının, kapı önündeki ayakkabıyı deneyip çaldığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Mardin'deki olay, Yeni Kent Mahallesi TOKİ konutlarında meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen kadın, gece saatlerinde kapısı açık olan apartmana girdi.

Binadaki bir dairenin önüne gelen kadın, numarasını kontrol ettiği ayakkabıyı giyip denedi.

Mağazadan alır gibi denediği ayakkabıyı poşete koyup uzaklaştı - Resim : 1

Ayağına uyduğunu anlayan kadın, ayakkabıyı yanında getirdiği poşetin içine koyup uzaklaştı.

Mağazadan alır gibi denediği ayakkabıyı poşete koyup uzaklaştı - Resim : 2

Hırsızlık anı, güvenlik kamerasına yansıdı. Ayakkabının sahibinin polis merkezine gidip şikayetçi olmasıyla şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Mağazadan alır gibi denediği ayakkabıyı poşete koyup uzaklaştı - Resim : 3

GÜNDEM HABERLERİ

- Çanakkale'nin Yenice ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle dere taşkını ve su baskınları yaşandı. Kalkım beldesinde gece yarısı başlayan ve yaklaşık 3 saat süren sağanak, derenin taşmasına yol açtı. Çilek bahçelerinin su altında kaldığı beldede, yağışın yol açtığı olumsuzlukların giderilmesi için belediye tarafından çalışma başlatıldı.

- Bursa'da, şarampole yuvarlanan otomobilinden kendi imkanlarıyla çıkan Nergis E. (29), gelen polislere 'Ocakta yemeğim var, eve gitmem lazım' dedi. Yapılan kontrolde 1,7 promil alkollü olduğu tespit edilen N.E., olayı görüntüleyen muhabirin de kamerasını kırdı.

- İstanbul Üsküdar'da yolun kaygan olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kullandığı otomobille 4 metre yükseklikten bir evin bahçesine düştü. Burnu bile kanamadan kendi imkanlarıyla araçtan çıkan sürücü, "Yine ölmedik, çok şükür" dedi.

- İstanbul'da Kadıköy-Beşiktaş seferini yapan yolcu vapurundan denize düşen bir kişi Kıyı Emniyeti ekipleri tarafından kurtarıldı.

- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde düzenlenen yasa dışı bahis operasyonunda 52 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

- ABD'de siyahi George Floyd'un ensesine dizi ile basarak ölümüne neden olan eski polis memuru Derek Chauvin'in, hapishanede bir mahkumun bıçaklı saldırısı sonucu yaralandığı bildirildi.

- Çankırı'da Kezban G., tartıştığı eşi tarafından çocuklarının gözü önünde eşi Yakup G. tarafından bıçaklanarak yaşamını yitirdi.

Kaynak: İHA