Kütahya'da bir insana ait olduğu düşünülen kafatası bulundu, ekipler alarma geçti

Kütahya Asayiş Gündem haberleri
Kütahya'da bir insana ait olduğu düşünülen kafatası bulundu, ekipler alarma geçti

Kütahya'nın Emet ilçesinde bir insana ait olduğu değerlendirilen kafatası bulunması üzerine polis ekipleri alarma geçti. Sanayi sitesinde bulunan kafatası incelemeye alınırken özel eğitimli köpeklerle bölgede incelemeler yapıldı.

Kütahya Emet'te bir insana ait olduğu düşünülen kafatası bulununca polis ekipleri alarma geçti.

Kütahya'nın Emet ilçesindeki sanayi sitesinde bulunan ve bir insana ait olabileceği değerlendirilen kafatası, polisi alarma geçirdi. Kafatası incelenmeye alınırken, özel eğitimli köpekler bölgede arama yaptı.

ÖZEL EĞİTİMLİ KÖPEKLER LER BÖLGEDE ARAMA YAPILDI

Emet ilçesindeki sanayi sitesinde kafatası görenler polise haber verdi. Emet İlçe Emniyet Müdürlüğü, kafatasının bulunduğu alanı güvenlik şeridine alarak inceleme başlattı. Kütahya Emniyet Müdürlüğü’nden getirilen özel eğitimli köpekler de kafatasının bulunduğu bölgede arama yaptı. Köpekli aramada da herhangi bir ize rastlanmadı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kafatasının bir sokak köpeği tarafından bulunduğu ve alana bırakıldığı ya da eski mezardan sokak hayvanlarının kafatasını aldığı değerlendirildi.

Bulunan kafatasıyla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

MISIR TARLASINDA ÖLÜ BULUNDU

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir çiftçi mısır tarlasında traktörün yanında ölü olarak bulundu.

Manisa'da bir çiftçi mısır tarlasında ölü olarak bulundu. Kalp krizi geçirdiği tahmin edilen 67 yaşındaki adamın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. 

 Olay, Salihli’ye bağlı Karapınar Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Karapınar Mahallesi Asfalıbük mevkiinde bulunan mısır tarlasında, traktörün yanında, bir kişinin hareketsiz şekilde yattığını görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, çiftçi İlhan Yaşar’ın (67) hayatını kaybettiğini belirledi. Kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Yaşar’ın cenazesi, otopsi için Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Salihli’nin Emirhacılı Mahallesi’nde ikamet ettiği öğrenilen İlhan Yaşar’ın ani ölümü, yakınlarını ve mahalle halkını yasa boğdu.

 

Kaynak: DHA