Kurukahveci Mehmet Efendi'den yeni "İsrail" açıklaması: Çok iyi biliyor ve görüyoruz

Gündem haberleri İsrail Gazze
Kurukahveci Mehmet Efendi'den yeni "İsrail" açıklaması: Çok iyi biliyor ve görüyoruz

Kurukahveci Mehmet Efendi, İsrail askerlerine kahve gönderdiği iddiasının yayılmaya devam etmesine tepki gösterdi. Markanın sosyal medya hesabından yeni bir açıklama daha yapıldı.

Kurukahveci Mehmet Efendi'nin Gazze'de katliam yapan İsrail askerlerine kahve gönderdiği iddiaları büyük tepki çekti. Marka için boykot çağrıları yapılmaya başlanırken, Kurukahveci Mehmet Efendi'den söz konusu iddiaların ardından yeni bir açıklama geldi. 

BOYKOT ÇAĞRISI YAPILDI

1 ayı aşkın süredir Gazze'de katliam yapan İsrail ordusundan doldukları öne sürülen iki kişi, ellerinde Kurukahveci Mehmet Efendi'ye ait kolileri taşırken gösteren bir fotoğraf yayınladı. Bununla birlikte İsrail'in Gazze'deki soykırımı devam ederken, Kurukahveci Mehmet Efendi'nin İsrail ordusuna destek için kahve gönderdiği iddia edildi. Paylaşılan fotoğrafın ardından sosyal medyada boykot çağrıları yapıldı.

 

"OPERASYONUN MAKSADININ NE OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYOR VE GÖRÜYORUZ"

 Firmanın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Firmamız ve ailemiz hakkında bir süre önce başlatılan organize saldırılar bugün de X platformunda devam etmektedir. İsrail merkezli bir grup tarafından yapıldığını tespit ettiğimiz operasyonun maksadının ne olduğunu çok iyi biliyor ve görüyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Markanın karalanmaya çalışıldığı belirtilen açıklamada, "Kurukahveci Mehmet Efendi şirketi hiçbir koşulda Gazzeli binlerce masum çocuk ve kadını katleden İsrail hükümetine, İsrail ordusuna ve katliama ortak olan gruplara destek vermemiştir, vermeyecektir. Masum insanları terörist göstermeye çalıştıkları gibi Türk milletine mal olmuş markamızı karalama çabası gösterenleri de lanetliyoruz" denildi.