Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un yeni yıl mesajı

AA
2024 Kültür ve Turizm Bakanlığı Mehmet Nuri Ersoy
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un yeni yıl mesajı
Fotoğraf: DepoPhotos

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yeni yılın, adalet ve merhamet duygusunun tüm dünyayı kaplaması için cesur adımların atıldığı barış dolu bir hayatın başlangıcı olmasını diledi.

Bakan Ersoy, yeni yıl mesajında, 2023 yılı içinde kültür ve sanat alanında Türkiye'ye değer katan çok önemli çalışmaları milletin hizmetine sunduklarını, dünyanın dört bir yanından milyonlarca insanı Türkiye'de ağırladıklarını belirtti.

6 Şubat'ta tarihin en büyük afetlerinden birinin, Gazze'de de dünyanın gözleri önünde insanlık tarihinin gördüğü en büyük katliamlarından birinin yaşandığını ifade eden Bakan Ersoy, şunları kaydetti:

"Yeni yıl adalet ve merhamet duygusunun tüm dünyayı kaplaması için cesur adımların atıldığı barış dolu bir hayatın başlangıcı olmalıdır. Böyle bir dünyayı inşa etmek için herkesin elinden geleni fazlasıyla yaptığı mutluluk ve huzur dolu yeni bir yıl dilerim. 2023'ü geride bırakıp 2024'e girdiğimiz bugünde, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyor, 2024'ün huzur, mutluluk ve güzelliklerle dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum."