Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan 'Instagram' açıklaması! Erişim engeli kaldırılacak mı?

Haber Merkezi
Instagram Gündem haberleri Bilim Haberleri Kültür ve Turizm Bakanlığı
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan 'Instagram' açıklaması! Erişim engeli kaldırılacak mı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Instagram'a getirilen erişim yasağına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Ersoy "Ulaştırma Bakanlığının takip ettiği bir konu. Karşılıklı görüşmelerle anlayışlı bir şekilde, iki tarafın anlayışlı yaklaşımıyla kısa sürede çözülür diye umut ediyorum" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, katıldığı bir canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Ersoy, Instagram'a erişim engeliyle ilgili sorunun kısa süre içinde çözülmesini beklediğini söyledi.

Instagram'a yönelik erişim yasağı hakkında konuşan Ersoy, "Ulaştırma Bakanlığımızın takip ettiği bir konu. Karşılıklı görüşmelerle anlayışlı bir şekilde iki tarafın anlayışlı yaklaşımıyla kısa sürede çözülür diye umut ediyorum. Biz tanıtımda her şeyi çeşitlemiş durumdayız. Bizim bütün tanıtımımız Instagram üzerinde değil. Çok küçük bir parçası Instagram üzerinde. Ulusal kanalları da kullanıyoruz, sosyal medyanın birçok çeşidini de kullanıyoruz. Youtube'u, Twitter'ı, Instagram'ı ve yazılı basını da dijital basının her alanını da kullanıyoruz. Biz çok geniş kapsamlı çok çeşitli bir tanıtım yapıyoruz artık Türkiye için." değerlendirmesinde bulundu.