Küçükçekmece'deki vahşette yeni detaylar ortaya çıktı! İşte annesinin başını kesip tencereye koyan kızının ilk ifadesi

Küçükçekmece'de acil tıp teknisyeni Tuğçe Sayın'ın annesini satırla öldürdüğü kan donduran olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Sayın, bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İstanbul'daki olay, Küçükçekmece Halkalı İstasyon Mahallesi'nde yer alan bir sitenin 7. katında yaşanmıştı. Yaşanan şok edici olayda yeni detaylar ortaya çıktı. Acil tıp teknisyeni olarak çalışan Tuğçe Sayın, 21 Mayıs 2021 tarihinde annesi Sevilay Palabıyık (59) ile tartıştı.

Tartışmada psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Tuğçe Sayın, annesine bıçak çektiği ve onu ölümle tehdit etti. Tuğçe Sayın'ın daha sonra annesi Sevilay Palabıyık’ın altın bileziklerini, telefonunu aldığı ve evi kendi üzerine yapmaması halinde öldürmekle tehdit ettiği ortaya çıktı. Bunun üzerine korkan anne Sevilay Palabıyık, polise ve savcılığa şikayette bulundu. Tuğçe Sayın hakkında uzaklaştırma kararı verildi.

KOMŞUNUN İHBARI İLE ORTAYA ÇIKTI

Olaydan iki gün önce ise Tuğçe Sayın'ın satır ve bıçak satın aldığı tespit edildi. Bunun üzerine anne Sevilay Palabıyık’ın komşusuna ‘bu kız beni öldürecek, bana duyarlı olun’ dedi. Bunun üzerine Sevilay Palabıyık’tan haber alamayan komşusu kapıyı çaldı. Kızı Tuğçe Sayın, ise ‘annem tatilde’ dedi. Ancak şüpheleri artan komşu, ikinci sefer kapıyı çaldı ve şüphelenerek polise ihbarda bulundu.

BABASI SESLENİNCE KAPIYI AÇTI

Eve gelen polis ekipleri, kapıyı çaldı ancak kapı açılmadı. Bunun üzerine polis, kızın babası Sayit S., ile irtibata geçti. Sayit S.’nin kızına telefonda ‘kapıyı aç’ demesiyle Tuğçe Sayın, kapıyı açtı. Yapılan kontrollerde banyoda anne Sevilay Palabıyık’ın yüz üstü yattığı ve 20 santimetre uzunluğundaki bıçak ve siyah renkli satır olduğu tespit edildi. Yapılan aramalarda kafa kısmının ise bir tencerenin içinde buzdolabının üstünde olduğu belirlendi.

"ANNEM ÖNCE BIÇAK ÇEKTİ, ELİNDEN ALIP OLAYI GERÇEKLEŞTİRDİM"

Öte yandan Tuğçe Sayın, ilk ifadesinde, annesiyle olay saati tartıştığını annesinin kendisine bıçak çektiğini, annesinin elindeki bıçağı alarak olayı gerçekleştirdiğini itiraf ettiği öğrenildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Tuğçe Sayın, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Küçükçekmece'deki vahşette yeni detaylar ortaya çıktı! İşte annesinin başını kesip tencereye koyan kızının ilk ifadesi - Resim : 1

Kaynak: İHA

küçükçekmece acil tıp teknisyeni