Kraliyet ailesi hastanelik oldu!

İstanbul / haberglobal.com.tr
Kraliçe İngiltere Kral Charles Prens Charles

İngiltere Kraliyet ailesinden ardı ardına haberler geliyor. Galler Prensesi Kate Middleton'ın karın bölgesinden ameliyat olduğu ve yaklaşık 2 hafta hastanede kalacağı açıklandı. Kral Charles'ın da prostat büyümesi olduğu ve tedavi göreceği duyuruldu.

İngiliz Kraliyet ailesi bu kez sağlık sorunlarıyla gündemde. Galler prensesi Kate Middleton'ın karın bölgesinden operasyon geçirdiği duyuruldu.

Açıklama Kensington Sarayı'ndan yapıldı. Middleton'ın hayati tehlikesi bulunmadığı ve operasyonun önceden planlanmış olduğu bilgisi verildi.

Ancak Galler prensesi, yaklaşık 2 hafta boyunca hastanede kalacak. Açıklamada ameliyata ilişkin detay paylaşılmadı.

Kate Middleton'ın bu ay ve gelecek aylarda katılacağı programları iptal edildi. Galler Prensesinin hastaneden taburcu olduktan sonra iyileşme sürecini de Windsor'da çocukları ile birlikte geçireceği düşünülüyor.

İngiliz Kraliyet ailesinden bir haber daha var. Buckingham Sarayı Kral Charles'ın prostat büyümesi nedeniyle tedavi göreceğini duyurdu. Açıklamada, 75 yaşındaki kralın hastalığının iyi huylu prostat büyümesi olduğu ve düzeltici bir prosedür için gelecek hafta hastaneye gideceği kaydedildi.