Korna çaldı diye 7 kişi saldırdı! Pala, bıçak, demir ve sopalı dehşet anbean kameraya yansıdı

Karaman'da bir kişi trafik ışıklarında korna çaldığı otomobilden inen 7 kişinin saldırısına uğradı. Pala, bıçak, demir ve sopalı saldırganlara polis 3 bin 150'şer lira maske cezası uyguladı.

Karaman'da kamyonet sürücüsü Caner D. (25), adliye önündeki kavşakta, yeşil ışık yanınca hareket etmesi için korna çaldığı otomobildeki 7 kişinin pala, bıçak, demir ve tahta sopalı saldırısına uğradı. Adliyede görevli polis ekiplerinin müdahale edip gözaltına aldığı şüphelilere maske takmadıkları ve sosyal mesafeye uymadıkları gerekçesiyle 3 bin 150'şer lira para cezası uygulandı. Saldırı anı ise kameraya yansıdı.

Korna çaldı diye 7 kişi saldırdı! Pala, bıçak, demir ve sopalı dehşet anbean kameraya yansıdı - Resim : 1

Olay, saat 09.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi Atatürk Caddesi Adliye kavşağında meydana geldi. Hurdacılık yapan Caner D., yönetimindeki kamyonetiyle kırmızı ışıkta durdu.

Korna çaldı diye 7 kişi saldırdı! Pala, bıçak, demir ve sopalı dehşet anbean kameraya yansıdı - Resim : 2

Yeşil ışık yanınca Caner D., önündeki otomobilin sürücüsüne hareket etmesi için korna çaldı. Buna sinirlenen otomobildeki 7 kişi ellerinde pala, bıçak, demir ve tahta sopayla Caner D.'ye saldırdı. Aracından inen Caner D. koşarak kaçmaya çalıştı.

Korna çaldı diye 7 kişi saldırdı! Pala, bıçak, demir ve sopalı dehşet anbean kameraya yansıdı - Resim : 3

Adliyede görevli polisler, saldırganlara müdahale edip Caner D.'yi kurtardı. Tekrar araçlarına binmek isteyen 7 kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada da 1 pompalı tüfek ele geçirildi.

Aldığı darbeler sonucu başından yaralanan Caner D., ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırı anı, an be an görüntülendi.

Korna çaldı diye 7 kişi saldırdı! Pala, bıçak, demir ve sopalı dehşet anbean kameraya yansıdı - Resim : 4

Haklarında yasal işlem başlatılan şüphelilere ayrıca, maske takmadıkları ve sosyal mesafeye uymadıkları için de İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararını ihlalden kişi başı 3 bin 150 lira olmak üzere toplam 22 bin 50 lira para cezası uygulandı.

DHA

Karaman