Korkunç kaza... İki motosikletli çarpıştı, biri kamyonun altında kalıp öldü!

Antalya eskişehir Trafik kazası
Korkunç kaza... İki motosikletli çarpıştı, biri kamyonun altında kalıp öldü!

Antalya'nın Serik ilçesinde çarpışan 2 motosikletten biri refüje çarpıp, devrildi. Motosikletteki sürücü Reşit Altunçay ile Bahadır Demirdelen ise karşı şeride savruldu. Bu sırada seyir halindeki kamyonun altında kalan Reşit Altunçay hayatını kaybetti.

Kaza, saat 13.00 sıralarında Akçaalan Mahallesi, Serik-Karadayı yolunda meydana geldi. Reşit Altunçay (19) idaresindeki motosiklet ile aynı istikamette seyir halindeki sürücüsü öğrenilemeyen motosiklet çarpıştı.

Reşit Altunçay'ın kullandığı motosiklet kontrolden çıkarak, refüje çarptı. Reşit Altunçay ile aynı motosikletteki Bahadır Demirdelen savrularak karşı şeride sürüklendi. Bu sırada karşı yönden gelen sürücüsü henüz belirlenemeyen kamyon, Reşit Altunçay'ın üzerinden geçti.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi Reşit Altunçay'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı Bahadır Demirdelen ise ilk müdahale sonrası ambulansla götürüldüğü Serik Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Kazayı haber alıp gelen Reşit Altunçay'ın annesi, babası ve yakınları fenalık geçirdi. Altunçay'ın cenazesi savcının incelemesinin ardından Serik Devlet Hastanesi morguna konuldu. Kazaya karışan diğer motosikletin sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Öte yandan kazaya karışan motosikletteki Reşit Altunçay ve Bahadır Demirdelen'in başında kask bulunmadığı belirtildi. 

Kayıp olarak aranırken, arkadaşıyla kazada öldüğü ortaya çıktı. 

Eskişehir'in Çifteler ilçesinde oturan Ümit Yaşar Çetin ile kısa bir süre önce Sakarya’dan geldiği öğrenilen Bilal Kuru, geçen hafta cuma günü  otomobille ilçeden ayrıldı. Aileleri çevrede yaptıkları aramalarda Çetin ve Kuru’ya ulaşamayınca polis ve jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Ekipler arama çalışmalarını sürdürürken, Odunpazarı ilçesinin kırsal İmişehir Mahallesi 1’nci Organize Sanayi Bölgesi’nin su arıtma tesisinde kaza yapan aracı görenler, ihbarda bulundu. Bölgeye sevk edilen ekiplerin yaptığı kontrolde ölen 2 kişinin kayıp olarak aranan Ümit Yaşar Çetin ile arkadaşı Bilal Kuru olduğu tespit edildi.

Korkunç kaza... İki motosikletli çarpıştı, biri kamyonun altında kalıp öldü! - Resim : 1

Ümit Yaşar Çetin ile Bilal Kuru’nun cenazeleri otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ümit Yaşar Çetin’in cenazesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan otopsinin ardından memleketi Çifteler’deki Çarşı Camii’ne getirildi. Çetin için kılınan cenaze namazına ailesi ve yakınlarının yanı sıra dayısı CHP Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Naci Kurt, CHP İl Başkanı Talat Yalaz katıldı. Ümit Yaşar Çetin’in cenazesi, namazın ardından Çifteler İlçe Mezarlığı’nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Bilal Kuru’nun cenazesinin ise Sakarya’nın Kocaali ilçesinde toprağa verileceği belirtildi. 

Kaynak: DHA