Kocaeli'de yürek yakan kaza: İki ölü, 7 yaralı!

Kocaeli Yaşam Haberleri
Kocaeli'de yürek yakan kaza: İki ölü, 7 yaralı!

Kocaeli Başiskele'de iki otomobilin birbirine girdiği kaza sonucu biri çocuk iki kişi hayatını kaybederken, 7 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre kaza, D-130 Karayolu İzmit istikametinde meydana geldi. Sürücüleri hakimiyetinde olan 34 HB 3302 plakalı Honda otomobil ile 41 AJR 709 plakalı Ford marka otomobil çarpıştı. Bazı yolcular araçta sıkıştı. Kazada ilk belirlemelere göre biri çocuk 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri sıkışan yaralıları araçtan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

KOCAELİ'DE DEHŞET: ARKADAŞINI GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde arkadaşı tarafından göğsünden bıçaklanan şahıs ağır yaralandı. 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir kişi, kendisine küfür ettiğini iddia ettiği arkadaşını bacağından ve göğsünden bıçaklayarak ağır yaraladı.

Olay, Körfez İlçesi Esentepe Mahallesi Muhlis Yiğit Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, beraber sohbet ederek yürüyen Berkay Ö. (24) ve Mehmet F. (20) isimli iki arkadaş, bir anda tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında iddiaya göre Berkay Ö., Mehmet F.'ye küfür etti. Bunun üzerine Mehmet F. Yanında taşıdığı bıçağı ile Berkay Ö.'yü bacağından ve göğsünden bıçakladı.

Çığlıkları duyan vatandaşların ihbarı ile olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Berkay Ö.'yü ilk müdahalenin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Berkay Ö.'nün yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi. Polis ekiplerince Mehmet F. ise yakalanarak ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Mehmet F., yapılan sorgusu sonrasında çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Kaynak: İHA