Kocaeli'de evde patlama! Baba ve kızı öldü, anne yaralı

Kocaeli'de bir evde henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlama sonrası çıkan yangında baba ile kızı öldü, anne yaralandı. Cinnet getiren babanın evdeki tüpü tutuşturduğu iddia ediliyor.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir evde patlama sonucu çıkan yangında baba ve kızı öldü, anne yaralandı.  

Alınan bilgiye göre, Dumlupınar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekipleriyle doğal gaz şirketi yetkilileri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangının kontrol altına alınmasının ardından evde yapılan incelemede, Mehmet Hilmi İlkinci ve down sendromlu kızı Zümra İlkinci'nin cesedine ulaşıldı.

'EŞİ İLE TARTIŞTI, EVİ ATEŞE VERDİ' İDDİASI

Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’nde röntgen teknikeri olarak çalışan Mehmet Hilmi İlkinci, iddiaya göre eşiyle tartıştı. Mehmet Hilmi Ekinci, eşi Fadime İlkinci ile kavga ederken, evin yatak odasını ateşe verdi. Alevlerin arasında çıkan Fadime İlkinci dışarı çıkarak kaçtı. Mehmet Hilmi İlkinci ve down sendromlu kızı ise alevlerin arasında kalarak yaşamlarını yitirdi. Evde yapılan incelemelerin ardından cenazeler otopsi için morga kaldırıldı.

Ağır yaralanan anne Fadime İlkinci ise sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kocaeli'de evde patlama! Baba ve kızı öldü, anne yaralı - Resim : 1

Patlamanın etkisiyle çevredeki bazı evlerin de camları kırıldı. Ekiplerin patlamanın nedenini belirlemek için başlattığı çalışma sürüyor.

AA-DHA

Kocaeli patlama