Kırşehir'de katliam gibi kaza: 10 araç birbirine girdi, ölü sayısı 3'e yükseldi

Kırşehir Kırıkkale Trafik kazası Gündem haberleri
Kırşehir'de katliam gibi kaza: 10 araç birbirine girdi, ölü sayısı 3'e yükseldi

Kırşehir-Kırıkkale yolunda yaşanan buzlanma ve sis nedeniyle, 10 araç birbirine girdi. Ortalığın kan gölüne döndüğü zincirleme kazada, ağır yaralanan bir kişinin daha ölüm haberinin gelmesiyle birlikte, hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi.

3 kişinin hayatına mal olan korkunç kaza, dün sabah saatlerinde, Kırşehir- Kırıkkale yolunun Akpınar ilçe girişinde yaşandı.

Buzlanma ve sis nedeniyle şehirler arası yolcu otobüsü ile 3 TIR ve 6 otomobil çarpıştı. Zincirleme kazanın ardından polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Kazada Sündüs Yamak ve oğlu Görkem Yamak hayatını kaybederken, 12 kişi de yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerince ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Salih Üstündağ (61) doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaralıların ise hastanedeki tedavisi sürüyor.

Kırşehir'de katliam gibi kaza: 10 araç birbirine girdi, ölü sayısı 3'e yükseldi - Resim : 1

Kaza sonrası olayla ilgili inceleme başlatan ekipler, kazaya sebebiyet verdikleri gerekçesiyle TIR şoförü Mehmet Duman ile otomobil sürücüsü Salih Şahin'i gözaltına aldı. İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen TIR şoförü tutuklanırken, otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.

Kırşehir'de katliam gibi kaza: 10 araç birbirine girdi, ölü sayısı 3'e yükseldi - Resim : 2

Kazada hayatlarını kaybeden Sündüs Yamak ile oğlu Görkem Yamak'ın cenazeleri Trabzon'un Beşikdüzü ilçesine gönderildi. Aynı aileden baba Şeref Yamak ile Görkem Yamak'ın ikiz kardeşi Gökhan Yamak'ın ise hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavileri devam ediyor. 

Kırşehir'de katliam gibi kaza: 10 araç birbirine girdi, ölü sayısı 3'e yükseldi - Resim : 3

 

Kaynak: DHA

Kırşehir Kırıkkale trafik kazası