Kılıçdaroğlu'ndan seçim değerlendirmesi: Sadece milletimizin dediği olacak

2023 Seçimleri Kemal Kılıçdaroğlu Recep Tayyip Erdoğan
Kılıçdaroğlu'ndan seçim değerlendirmesi: Sadece milletimizin dediği olacak

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "Sevgili Halkım, dünden bu yana aralıksız çalışıyoruz. Sakın ola ki bir ümitsizliğe kapılmayın. Ben dik duracağım. Olan bitene dair net tespitlerimi size anlatacağım" ifadelerini kullandı.

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminden kesin olmayan sonuçlara göre  Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan oyların yüzde 49.51'ni, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu  44.88'sını aldı.

Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarıyla ilgili, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

Sevgili Halkım, dünden bu yana aralıksız çalışıyoruz. Sakın ola ki bir ümitsizliğe kapılmayın. Ben dik duracağım. Olan bitene dair net tespitlerimi size anlatacağım.

Sonrasında da ayağa kalkıp hep birlikte bu seçimi alacağız. Her şeyin sonunda, sadece milletimizin dediği olacak.

VALLAHİ DE BİLLAHİ DE…

YSK’nın seçimlerin ikinci tura kaldığını açıklamasının ardından videolu bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, masaya vurarak şunları söyledi:

“Buradayım be buradayım. Siz de buradasınız. Vallahi de billahi de sonuna kadar mücadele edeceğim. Buradayım!”

 

Kaynak: Haber Global TV

anka haber ajansı seçim sonuçları anka seçim sonuçları anka seçim aa seçim sonuçları canlı seçim sonuçları Seçim sonuçları Seçim sonuçları 2023 14 mayıs seçim sonuçları cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları 2023 seçim sonuçları kim kazandı Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu