Kılıçdaroğlu'ndan Ceren Özdemir'in ailesine taziye telefonu

Kemal Kılıçdaroğlu Ceren Özdemir
Kılıçdaroğlu'ndan Ceren Özdemir'in ailesine taziye telefonu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ordu'da öldürülen Ceren Özdemir'in annesi Gülfer ve babası Yılmaz Özdemir ile telefonda görüştü.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ceren Özdemir'in cinayet sebebiyle hayatını kaybetmesinden dolayı duyduğu derin üzüntüyü dile getirerek, Ceren'e Rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diledi.

NE OLMUŞTU?

1997 Ordu doğumlu Ceren Özdemir, 20 yaşında hayatını kaybetti. Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 2. sınıf öğrencisi olan balerin Ceren Özdemir, Altınordu ilçesinde bulunan evine girerken Özgür A. isimli firari bir suçlu tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

Sadece yakın geçmişte Emine Bulut, Şule Çet cinayetleriyle yeniden gündeme gelen ve Türkiye'yi derinden sarsan kadın cinayetlerinin bir diğer örneği olan Ceren Özdemir'in katili, yakalandıktan sonra suçunu itiraf etti.

Antrenman sonrası geldiği evinin önünde, binanın giriş kapısını açmak için ablası Gizem Özdemir'i cep telefonundan arayarak, anahtarı pencereden atmasını istedi. Abla da pencereden anahtarı attı. Kapıyı açıp binaya giren Ceren Özdemir, arkasından içeri giren Özgür A.'nın bıçaklı saldırısıyla hayatını kaybetti.

 

Kaynak: Haber Global TV

Kemal Kılıçdaroğlu Ceren Özdemir