Kılıçdaroğlu 'hayatımın en önemli projesi' diyerek duyurdu...

CHP Kemal Kılıçdaroğlu Altın yorumları
Kılıçdaroğlu 'hayatımın en önemli projesi' diyerek duyurdu...

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 'hayatımın en önemli projesi' dediği Aile Destek Sigortası hakkında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Altın hesapları açtıracağız. Bu parayı kadınların banka hesabına yatıracağım" dedi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim vaatlerinden olan Aile Destekleri Sigortası hakkında açıklamalarda bulundu.

Twitter'dan bir video mesaj paylaşan Kılıçdaroğlu, "Ev Hanımları’na Aile Destek Sigortalarını öderken, faiz hassasiyeti olanlara, Katılım Bankası seçeneği vereceğiz. Katılım altın hesapları açtıracağız ve ödeme bu hesaplara yapılacak. Gençler bunu annelerinize anlatmamız için yardımınızı rica ediyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Sevgili kadınlar, ev hanımları. Benim en çok değer verdiğim projem Aile Destekleri Sigortası'dır. Bu benim hayatımın en önemli projesidir. Hatta bu ülkeye miras olarak bırakmak istediğim yegane şeydir. Aile Destekleri Sigortası geliri asgari ücret altında olan veya geliri olmayan ailelerin gelirini yani her evin gelirini asgari ücrete tamamlamaktır. Zor bir şey değil bu. Dünyanın birçok ülkesinde uygulanıyor.
Ben bunu yapacağım. Sözüm söz.

Benim bir amacım daha var. O da ev kadınını güvenceye almak. Onun için bu parayı kadınların banka hesabına yatıracağım. Katılım bankası hassasiyeti olanlar da var. Katılım bankaları ile anlaşacağız, altın hesapları açtıracağız. Sigortayı altın olarak bu hesaplara yatıracağız. Altın hesapları kadının zırhı olacak."

Kaynak: Haber Global TV

Kemal Kılıçdaroğlu CHP altın hesabı