Kılıçdaroğlu: 6 ayda ülkemize nefes aldıracağız

Kemal Kılıçdaroğlu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın'da 'Hedefimiz İktidar' toplantısındaki konuşmasında, "6 ayda ülkemize nefes aldıracağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın'da 'Hedefimiz İktidar' toplantısında konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları:

6 ayda ülkemize nefes aldıracağız. KHK mağdurları var, gittiğiniz her yerde söyleyin. Savcılık takipsizlik vermiş, bunların tamamını görevlerine iade edeceğiz. Adalet, haktan yanayız.

Alçakgönüllü davranmak gibi temel bir kuralınız olmalı. Hiçbir kuruma, aileye tepeden bakma hakkımız yoktur. Sohbet edeceğiz, dertlerini dinleyeceğiz. Sözünü kesmeyeceğiz.

Endişeli modernler var, endişeli muhafazakarlar var diyorlar. Kimseyi yalnız hissettirmeyeğiz. Hiç kimse kendisine bu topraklarda benim kimsem yok, sahibim yok demez.

ÇİFTÇİNİN TRAKTÖRÜ, HAYVANI HACZEDİLİR Mİ?

İlk bir hafta içinde bizim iktidarımızda çiftçinin kredilerinin faizlerini sıfırlayacağız. Esnafa söyleyeceksiniz, şikayet edecek haklısın diyeceksiniz. Ama hiç meraklanma bizim iktidarımızda ilk 1 haftada, senin aldığın kredilerin faizlerini sileceğiz, ana parayı da makul taksitlerle alacağız. Bunlar politik söylem değil, gerçekçi söylemleri. Esnafın, çiftçinin nefes alması lazım. Çiftçinin traktörü, hayvanı haczedilir mi?

 

Kaynak: Haber Global TV

Kemal Kılıçdaroğlu Aydın