Kemal Kılıçdaroğlu'dan "Gülşen" açıklaması

Kemal Kılıçdaroğlu
Kemal Kılıçdaroğlu'dan "Gülşen" açıklaması

İmam hatiplere yönelik sözleri nedeniyle tutuklanan şarkıcı Gülşen'in serbest bırakılması için çağrı yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Gençlere sesleniyorum, bu adaletsiz düzenin sonu geliyor. Sizleri kışkırtarak ve bölerek bu ülkeyi yönetmeye çalışıyorlar" dedi.

Verdiği konserde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında adliyeye çıkarılan şarkıcı Gülşen, tutuklandı.

"SANATÇIYI HEMEN SERBEST BIRAKIN!"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter'dan yaptığı paylaşımlarla karara tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Ey vatan kurtaran savcı ve hakim, "Çürükler, adiler, s**tükler, cibilliyetsizler..." bunlar kimin laflarıdır? Bunları bu aziz millete kim söyledi? Hukuka, adalete ihanet etmeyin; sanatçıyı hemen serbest bırakın!"

"SEÇİMDE SİZLER BÜYÜK BİR ROL OYNAYACAKSINIZ"

Gençlere seslenen Kılıçdaroğlu "Bu adaletsiz düzenin sonu geliyor. Sizleri kışkırtarak ve bölerek bu ülkeyi yönetmeye çalışıyorlar. Önümüzdeki seçimde sizler büyük bir rol oynayacaksınız. Bir olmak, kışkırtmalara karşı birbirinize kenetlenmek sizin elinizde. Farklı hayat tarzlarına sahip gençlerin arasında uzun bir zamandır barış rüzgarları esmektedir. Amacını aşmış bir şakayı alıp, gençlerimizi birbirine düşürmektir hedef. Biraz daha iktidarda kalmak için, daha çok çalmak ve çırpmak için." dedi.

Kaynak: Haber Global TV

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kemal Kılıçdaroğlu Kılıçdaroğlu Gülşen şarkıcı Gülşen