Kemal Kılıçdaroğlu: Buradayım be buradayım, sonuna kadar mücadele

2023 Seçimleri Kemal Kılıçdaroğlu CHP

Millet İttifakı 13. Dönem Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından kısa bir video mesaj yayınladı.

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarının ardından paylaşımda bulundu. Ofisinden video mesaj yayınladı. Kılıçdaroğlu'nun yeni mesajını mutfakta paylaşmaması dikkat çekti.

Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımında elini masaya vurarak, 'Buradayım be buradayım, siz de buradasınız. Sonuna kadar mücadele edeceğim' dedi.

Kılıçdaroğlu video mesajından önceki gönderisinde ise, 'Sevgili Halkım, dünden bu yana aralıksız çalışıyoruz. Sakın ola ki bir ümitsizliğe kapılmayın. Ben dik duracağım. Olan bitene dair net tespitlerimi size anlatacağım. Sonrasında da ayağa kalkıp hep birlikte bu seçimi alacağız. Her şeyin sonunda, sadece milletimizin dediği olacak.' demişti.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, dün yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi'nde, hiçbir adayın seçilme yeterliliğini kazanamadığını, daha önceden ilan edilen Seçim Takvimi'ne göre, 28 Mayıs 2023 Pazar günü ikinci tur seçimlerinin yapılmasına karar verildiğini söylemişti.

 

Kaynak: Haber Global TV

Kemal Kılıçdaroğlu CHP 2023 seçimleri 14 Mayıs seçimleri seçimler son dakika