Kayyum atanan belediyelerin internet siteleri bakıma alındı

Kayyum atanan belediyelerin internet siteleri bakıma alındı

Diyarbakır, Mardin ve Van'da belediye başkanlarının görevden alınmasının ardından söz konusu belediyelerin internet sayfaları da bakıma alındı. Mardin belediyesi resmi Twitter hesabından ise Erdoğan'ın fotoğrafı paylaşıldı.

İçişleri Bakanlığı'nca Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Adnan Selçuk Mızraklı, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ve Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bedia Özgökçe Ertan'nin terör soruşturması kapsamında görevlerinden alınmalarının ardından belediyelerin internet siteleri geçici olarak erişime kapandı.

Belediyelerin internet sitelerine giriş yapanlara, sayfanın bakım aşamasında olduğu, en kısa sürede yayın hayatına başlayacağı bildirildi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesine ise "çok yakında sizlerleyiz" notu yazıldı.

Kayyum atanan belediyelerin internet siteleri bakıma alındı - Resim : 1

Van Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinde de benzer şekilde "sitede bakım ve güncelleme çalışaması yapılmaktadır, lütfen daha sonra ziyaret ediniz" notu yer alıyor. 

Kayyum atanan belediyelerin internet siteleri bakıma alındı - Resim : 2

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesine "Bakım aşamasında, sitemiz en kısa sürede yayın hayatına başlayacak" notu düşüldü.

Kayyum atanan belediyelerin internet siteleri bakıma alındı - Resim : 3

Mardin Belediyesi resmi Twitter hesabından ise kayyum olarak atanan Mardin Valisi Mustafa Yaman'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la çekilen fotoğrafı paylaşıldı.


Diyarbakır Mardin Van