Kayseri'de bir kadın, eski eşi tarafından bıçaklandı: Diğer sefer seni öldüreceğim!

Kayseri

Kayseri'nin Talas ilçesinde bayan kuaförlüğü yapan bir kadın, boşandığı eşinin bıçaklı saldırısına uğradı. Kadın yaralanırken, adamın olaydan sonraki rahat tavırları güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Olayın ardından tekrar dükkana gelen adamın, "Diğer sefer seni öldüreceğim" dediği iddia edildi.

Kayseri'nin Talas ilçesinde eski koca dehşeti yaşandı.

KADINA BIÇAKLA SALDIRDI

Mevlana Mahallesi Papatya Caddesi üzerinde meydana gelen olayda R.U., boşandığı eşi olan bayan kuaförü N.A.'nın (35) dükkanına geldi. Burada başlayan tartışma kavgaya dönünce R.U., yanında bulunan bıçak ile N.A.'ya saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbesi ile yaralanan N.A., sevk edilen ambulans ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri de olayın meydana geldiği yerde inceleme yaptı. R.A. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

"BİR DAHAKİ SEFERE SENİ ÖLDERECEĞİM"

Uzaklaştırmak kararı da bulunan R.U.'nun olaydan sonra kaçtığı, bir süre sonra yaralı N.A.'nın yanına gelerek, "Diğer sefer seni öldüreceğim" dediği iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI 

Öte yandan, N.A.'yı bıçakladıktan sonra kuaförden çıkan R.U., güvenlik kameralarına yansıdı. Olayın ardından dükkandan uzaklaşan R.U.'nun bir süre sonra tekrardan dükkana geldiği ve çevrede bulunan kişilere bir şeyler dediği gözlendi. Ayrıca, R.U.'nun polis ekipleri tarafından gözaltına alınması ve N.A.'nın da sedye ile ambulansa götürülmesi güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kaynak: İHA

Kayseri Talas eski koca bıçaklı saldırı polis