Karantinadaki mahalleye girdi, eşiyle ilişkisi olduğu iddia ettiği adamı 38 yerinden bıçakladı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde, koronavirüs nedeniyle karantina uygulanan mahallede M.K., boşanma aşamasında olduğu karısıyla ilişki yaşadığı iddia ettiği A.K.'yi sokak ortasında 38 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan A.K., hastaneye kaldırılırken, M.K. de gözaltına alındı. 

Olay, sabah saatlerinde, koronavirüs vakaları nedeniyle karantina uygulanan Tokat'ın  Erbaa ilçesine bağlı Ertuğrul Gazi Mahallesi'ndeki Yapraklı Sokak'ta meydana geldi. Evinden çıkan A.K. (42), Ankara'dan gelen M.K. (35) ile yolda karşılaştı. M.K., boşanma aşamasındaki eşi D.K. ile A.K.'nin ilişkisi olduğunu iddia edince ikili arasında tartışma çıktı.

Tartışma, kısa sürede büyüyerek, kavgaya dönüştü. M.K., A.K.'yi önce boğazından daha sonra vücudunun 37 yerinden yaraladı. A.K., kanlar içinde yere yığılırken, M.K. de olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan ağır yaralı A.K., ambulansla Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. A.K., buradaki müdahalenin ardından Tokat Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

OLAY YERİNDEN 1 KİLOMETRE UZAKTA YAKALANDI

 Murat K.  ise olay yerinden yaklaşık 1 kilometre uzakta karantina kapama noktasında bulunan polis ekipleri tarafından yakalandı. Ankara’dan Tokat’a geldiği öğrenilen şahsın yapılan sorgusunda boşanma aşamasında olduğu eşi D.K. ile ilişkisi olduğu gerekçesi ile Abdullah K.'yı bıçakladığını itiraf ettiği öğrenildi. 

Kaynak: İHA

Tokat Erbaa ilçesi