Lise müdür yardımcısının öldürülmesindeki sır aralandı! Kanlı pusu emri Yunanistan'dan

HABER MERKEZİ
Gündem haberleri Kocaeli
Lise müdür yardımcısının öldürülmesindeki sır aralandı! Kanlı pusu emri Yunanistan'dan

Kocaeli'de lise müdür yardımcısının öldürülmesindeki sır perdesi aralandı. Cinayet emrinin Yunanistan'dan verildiği öğrenildi.

Kocaeli Çayırova'da lisede müdür yardımcısı olan Mahir Çoğaç cinayetinde sır perdesi aralanıyor. Gözaltına alınan cinayet zanlısı 17 yaşındaki şüpheli ve ona yardım eden zanlının işlemleri sürerken olayla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Akşam Gazetesinin haberine göre, Park halindeki aracına bindiği sırada başından vurularak hayatını kaybeden Mahir Çoğaç cinayetini soruşturan Kocaeli Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Çoğaç'ın kardeşi Yunus Çoğaç'ın Adana'da 10 gün önce cinayet işlediğini, öldürdüğü kişinin de 'Bayğaralar' adlı organize suç örgütü üyesi olduğunu belirledi.

Kırmızı bültenle aranırken Yunanistan'da yakalanan Ramazan Bayğara'nın da intikam için cezaevinden Mahir Çoğaç'ın ölüm talimatını verdiği öğrenildi. Olaylarla ilgisi olmayan eğitimcinin ise 17 yaşındaki tetikçi genç tarafından 'intikam' için öldürüldüğü belirtildi. Ramazan Bayğara'nın Türkiye'ye iade süreci devam ediyor.