Kahramanmaraş'taki depremin şiddeti kameraya yansıdı! Mersin'den depremi hisseden ailenin korku anları böyle görüntülendi

Mersin Kahramanmaraş Deprem

AFAD'ın verilerine göre merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem bir çok ilden hissedildi. Depremin anına ilişkin görüntüler Kahramanmaraş ve Mersin'de kameraya böyle yansıdı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.4 şiddetindeki deprem anlarında şiddetli sallantı kameraya yansırken,  Mersin'de de şiddetli hissedildiği anlarda bir ailenin korku ve panik dolu anları görüntülendi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat: 04.17 sıralarında Pazarcık ilçesinde 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem bir çok ilden hissedildi. Depremin şiddetli hissedildiği illerden biri de Mersin oldu. Vatandaşlar depremle birlikte etkili olan yağmura rağmen evlerinden sokağa indi. Kimi vatandaşlar da güvenli olacağını düşündükleri araçlarına sığındı. Deprem Mersin kent merkezi ile birlikte Tarsus, Erdemli, Mezitli, Silifke, Mut ilçelerinde de kuvvetli şekilde hissedildi.

 

Kaynak: Haber Global TV

7.4 deprem kahrmanmaraş deprem Son dakika haberi son dakika son depremler deprem oldu