Kadın yazar kocasının boğazını kesmişti! İfadesi kan dondurdu: Şeref meselesi

Gündem haberleri son dakika
Kadın yazar kocasının boğazını kesmişti! İfadesi kan dondurdu: Şeref meselesi

İki yıl önce boşandığı eşi Mustafa Çapar'ı çıkan kavgada ekmek bıçağıyla öldüren Funda Demir tutuklandı. Sanat yazarlığı yapan Demir'in son olarak Kevin Dutton'un Olağan Psikopatlar kitabına ilişkin analiz yazdığı öğrenildi.

İstanbul Beşiktaş'ta Funda Demir'in (47) önceki gece, iki yıl önce boşandığı eşi mali müşavir Mustafa Çapar'ı (49) ekmek bıçağı ile öldürmesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Önceki gece Çapar eski eşi ve 8, 16 ve 19 yaşlarındaki çocuklarının yaşadığı eve gitti. İkili arasında çocuklarının uyuduğu sırada tartışma çıktı.Tartışma kavgaya dönüşünce Demir eline aldığı ekmek bıçağı ile eski eşini boğazından bıçaklayarak öldürdü.

Kadın yazar kocasının boğazını kesmişti! İfadesi kan dondurdu: Şeref meselesi - Resim : 1

Çocuklardan M.Ç. seslere uyanıp salona geçmek istediğinde ise annesi kapıyı kapatıp izin vermedi. Olay yerine giden ekipler binanın dış kapısında Demir'i gözaltına aldı. Kimya öğretmenliği lisansıyla mezun olan Demir'in 1999-2006 arasında İstanbul'da öğretmenlik yaptığı, ardından 10 yıl özel bir şirkette proje yönetiminde çalıştığı öğrenildi. İnsan Kaynakları ve Örgütsel Değişim dalında yüksek lisans yapan Demir'in 2016'dan bu yana gerilim, korku, psikolojik romanları analiz ederek sanat yazarlığı yaptığı kaydedildi. Demir'in dikkat çeken son çalışması ise Oxford Üniversitesi'nden Prof. Kevin Dutton tarafından yazılmış "Olağan Psikopatlar" adındaki kitaba ilişkin değerlendirmeleri oldu.

'ŞEREF MESELESİ'

Gözaltına alınan Demir, Gayrettepe Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Şüphelinin ilk ifadesinde, "Bu bir şeref meselesi, konuşmak istemiyorum" dediği öne sürüldü.

Kaynak: Sabah

Kaynak: Haber Global TV

Gündem haberleri son dakika Funda Demir