Jandarma Teşkilatı, 183. Kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutladı

Bitlis Gündem haberleri
Jandarma Teşkilatı, 183. Kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutladı

Bitlis'te, Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle, çeşitli etkinlikler organize edildi. Finalde, Atatürk büstüne çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş yıl dönümü, Bitlis'te törenlerle kutlandı.

Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İbrahim Güven ve beraberindeki heyet Vali Oktay Çağatay ile Cumhuriyet Başsavcısı Ali İhsan Akdoğan’a ziyarette bulundu.

Jandarma Teşkilatı, 183. Kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutladı - Resim : 1

Ziyarette Vali Oktay Çağatay ve Cumhuriyet Başsavcısı Ali İhsan Akdoğan, Jandarma Genel Komutanlığı Teşkilatının 183. Kuruluş yıl dönümünü kutlayarak personele başarılar dileğinde bulundular.

Jandarma Teşkilatı, 183. Kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutladı - Resim : 2

Etkinlikler kapsamında Kızılay Van Bölge Müdürlüğü koordinesinde, Bitlis İl Jandarma Komutanlığı ve bağlı birliklerde görev yapan personel 'güvenlik korucuları' dâhil 1-11 Haziran 2022 tarihleri arasında Kızılay’a bin 556 ünite kan bağışında bulunuldu.

Tatvan'da KADES uygulaması ile bilgilendirme önleme faaliyetleri ve trafik güvenliği kapsamında bilgilendirme amaçlı stant kuruldu. Son olarak da Bitlis Gökmeydan'da jandarma personelinin katılımıyla Atatürk büstüne çelenk sunma töreni düzenlendi.

 

Kaynak: İHA

Mustafa Kemal Atatürk jandarma