İYİ Parti lideri Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

son dakika İYİ Parti Meral Akşener Gündem haberleri
İYİ Parti lideri Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalp çarpıntısı ve ritim bozukluğu şikayetleriyle hastaneye kaldırıldı.

Son dakika haberine göre, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hastaneye kaldırıldı. Akşener'in kalp ritim bozukluğu nedeniyle hastanede müşahede altında olduğu ve bu geceyi hastanede geçireceği öğrenildi.

Parti yetkilileri, Akşener'in sağlık durumunda endişe verici bir durum olmadığını ve kontrollerinin sürdüğünü ifade etti.

HASTANE ÖNÜNDEN İLK AÇIKLAMA

Parti yetkilileri ve sağlık personelleri, hastane önünden Akşener'in sağlık durumuna ilişkin ilk canlı yayında açıklama yaptı. Açıklamada, 

"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Genel Merkezdeki toplantı esnasında çarpıntı hissettiğini dile getirdi. Hepiniz biliyorsunuz, çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Biz de hastaneye getirmeyi uygun gördük. Bu gece gözlem amacıyla burada tutulacak. Yapılan tetkiklerde bir problem saptanmamıştır. Yarın taburcu edilecek. Endişe edilecek hiçbir şeyi yok. Genel Başkanımız son derece sağlıklı, herhangi bir kronik rahatsızlığı da bulunmuyor." ifadeleri kullanıldı. 

KORAY AYDIN: BAŞKANIMIZ GAYET İYİ

Saat 00:15 sıralarında hastane önünde açıklama yapan Koray Aydın, "Genel Başkanımız gayet iyi, dinleniyor. Doktorlar en kısa zamanda ayrılabileceğini söyledi. Başkanımızın bir ricası var, bekleyen arkadaşlar evlerine dönsün diyor." ifadelerini kullandı. 

Aydın'ın ardından açıklama yapan Akşener'in doktoru da, "Sayın Genel Başkan herkese çok selam söyledi, genel durumu gayet iyi, bugün istirahat edecek. 'Herkes artık evine gitsin, aklım burada kalmasın' diyor. Sabah saatlerinde taburcu olabilir diye düşünüyoruz." şeklinde konuştu. 

İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ ZORLU: YAPILAN TETKİKLERDE SORUN TESPİT EDİLMEMİŞTİR

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Akşener'in sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu. Zorlu, "Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız." dedi. 

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU, AKŞENER'İ HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hastanede ziyaret etti. 

Hastane çıkışı konuşan CHP lideri, "Üzücü bir haber aldık ve hemen geldik ve İYİ Partinin yetkilileri ile görüştüm . Sayın genel başkanın durumunu sorduk ve hekim arkadaşlar bilgi verdiler. Çok şükür şimdilik herhangi bir sorun yok dinlenmekte kendisi umarım yarın taburcu olacak. Dolayısıyla ben İYİ Partiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sayın Genel Başkana da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarız kısa süre içerisinde sağlığına kavuşur ve taburcu olur.  Hekim arkadaşlar önemli bir şey olmadığını ama dinlenmesi gerektiğini söylediler. Sizlerde takdir edersiniz ki yoğun bir siyaset gündemi var. bizi bekleyen bu gündemden kaçınma şansımızda yok. Doktorlar kendisiyle görüşmemize izin vermiyor ve doğruda olmaz." şeklinde bir açıklama yaptı. 

ABB BAŞKANI MANSUR YAVAŞ'TAN İLK AÇIKLAMA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kalp ritim bozukluğu nedeniyle hastaneye kaldırılan Akşener'e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yavaş, sosyal medya hesabından "Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." şeklinde bir açıklama yaptı. 

SAADET PARTİSİ LİDERİ KARAMOLLAOĞLU, PARTİ YETKİLİLERİNİ ARADI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti yetkililerine ulaşarak, Akşener'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Partiden yapılan ilk açıklamada, "Genel Başkanımız, geçirdiği kalp rahatsızlığı sebebiyle hastanede müşahede altında olan İYİ" Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i arayarak, sağlık durumu hakkında İYİ Parti yetkililerinden bilgi aldı ve kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti." ifadelerine yer verildi. 

Ayrıntılar geliyor... 

Kaynak: Haber Global TV

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Meral Akşener son dakika