İYİ Parti lideri Akşener: O seçim gelecek ve birinci parti çıkacağız

Meral Akşener İYİ Parti Bursa

Partisinin Bursa İl Başkanlığınca düzenlenen iftar programında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, "O seçim gelecek ve o seçim sandığında Allah'ın izniyle, sizin iradenizle, milletimizin teveccühüyle birinci parti çıkacağız inşallah." dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde partisinin Bursa İl Başkanlığınca düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, rant uğruna insanların, zeytinlerin, toprakların değersizleştirildiğini öne sürdü.

Seçime çok az süre kaldığını belirten Akşener, "O seçim gelecek ve o seçim sandığında Allah'ın izniyle, sizin iradenizle, milletimizin teveccühüyle birinci parti çıkacağız inşallah. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan arkadaşımız, 13. cumhurbaşkanı olacak." ifadesini kullandı.

Akşener, esnafın, çiftçinin, köylünün, gençlerin, Türkiye'nin zor durumunu seçimde bitirebileceğini bildiğini savunarak, "Bunu bir söz olarak sizinle paylaşmak isterim, bizim iktidarımızda 'haram' kelimesine müsaade edilmeyecek, kul hakkına girilmeyecek." diye konuştu.

Programa, Millet İttifakı partilerinin milletvekilleri, il ve ilçe temsilcileri de katıldı.

 

 

Kaynak: AA

iyi parti İYİ Parti haberleri son dakika İYİ Parti haberleri Meral Akşener son dakika bursa haberleri